Рідна земля - мов колиска золота

   Прищеплювати 5-класникам  бажання цікавитися історичним минулим України, виховувати почуття громадянського обо'вязку, пошани до рідної землі, української культури, сприяти вихованню кращих моральних цінностей громадянина своєї країни; формувати навички роботи в команді, а також допомогти усвідомити підліткам, що вони прийшли у цей світ з місією добра та любові-саме таку мету переслідувала завідувачка бібліотеки О.В. Плотнікова  в ході свого бібліовізиту  до учнів 5-В класу (класний керівник Н. М.Коломиза ). П'ятикласникам було запропоновано прийняти участь у святковій грі-змаганнях   "Рідна земля - мов  колиска золота"до Дня ЗСУ. Перед початком конкурсної програми учасників гри було ознайомлено з головними правилами змагань: 
один за всіх і всі за одного;                                                   відсутність дисципліни у команді-перший крок до поразки;
згуртованість та підтримка-запорука перемоги. 
   Саме так учнівська аудиторія була спрямована на ситуацію успіху. Учасники конкурсної програми добре справилися з цікавими запитаннями вікторини, продемонстрували вміння працювати в команді. В ході змагання завідувач бібліотеки провела усний бібліофреш за тематикою заходу, привернувши увагу користувачів бібліотеки до цікавих книжкових новинок.  Захід пройшов в атмосфері розуміння, позитивних емоцій та зацікавленості.
                         

                                       



Немає коментарів:

Дописати коментар